2013-04-30 17:20:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - igazán szerencsés

Napi horoszkóp május elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valami, vagy valaki megint felboríthatja a terveit. Ettől kissé ideges lesz, pedig lehet, hogy inkább örülnie kellene. Később kiderülhet, hogy, ha minden a terv szerint alakult volna, rosszabb is lehetett volna. Lássa meg a jót a bajban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Most nem szabad elveszítenie a fejét. A jegyében járó Nap erős támogatást élvez az akaratos Marstól, és a még keményebben követelő Plútótól. Ez talán túlontúl harciassá teszi. De ha ügyes, mindent elérhet, ne tétovázzon hát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Karrierje kissé háttérbe szorult az utóbbi időben. Megváltozott a fontossági sorrend: már nem a lét minősége, az igazi egzisztencia, hanem a puszta anyagiasság a cél. Csak ne akarjon mindent a külvilágra fogni. Erről ön is tehet.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vigyázzon, hogy kivel hogyan beszél. És arra is, hogy mit mond el neki. Talán bántja önt egy főnöki kritika, de ne a szomszéd munkatársának panaszolja ezt el. A kritika kevésbé bántó, mint az intrika, ami szövődhet a szóbeszédből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb még inkább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szedje össze minden erejét, ma végre túl lehet egy nehéz erőpróbán. A csillagok ma ön mellett állnak. De a főnöke nem. Most még ez se zavarja, mert ha az égiek az ön malmára hajtják a vizet, a földi hatalmak ez ellen mit se tehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mostanában sokat törődik a külsejével, és minden oka meg is van rá, hogy így tegyen. Minél vonzóbb, annál többet remélhet a külvilágtól: megbecsülést, érdeklődést, szerelmet. Csak ne vigye túlzásba, mert az visszatetsző lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó lenne, ha kicsit foglalkozna végre a testével is. Egy kicsit ellustult az utóbbi időszakban, és ez bizony sudár alakján is nyomot hagyott. Ha ezzel ön is meg a kedvese is elégedett, akkor semmi gond. Ám, ha nem így van, akkor itt az utolsó utáni pillanat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön igazán szerencsés fajta, mert mindenkinél könnyebben viseli el a mások hisztijeit, hazugságait, átlátszó játszmáikat. Azért is meglepő, hogy van, amitől még ön is kiborul. Itt az ideje, hogy fellázadjon az ellen, ha kihasználják.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Viccelődése ma rosszul sülhet el: valakit nagyon megbánthat, még ha az illető nem is mutatja, hogy mennyire fáj a tréfája. Ha azonban nem akarja elhidegíteni magától, jobb, ha megválogatja a szavait.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Közömbösséget és lazaságot tettet egy bizonyos személlyel szemben, aki pedig egyre fontosabb önnek. Pedig ezzel saját magát zárja el annak a lehetőségétől, hogy bármi is történjen önök között. Az meg mire jó?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az álmodozásnak egyetlen veszélye van: ha nem fogannak benne tettek, az üres évekre már nem lesz miként visszamerengeni később. Ezért a tettek mezejére is lépjen ki. A szilárdságot, a kitartást még tanulnia kell.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: